Olet sivulla: etusivu » koulutus

koulutus

Awailable tarjoaa asiantuntijapalveluita ja mestariluokkakoulutusta erityisesti erilaisten organisaatioiden hyvinvointiin ja kehittymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Asiantuntijapalvelut tarjoavat tiimeille tai esimiehille mahdollisuuden ulkopuolisen asiantuntijan antamaan sysäykseen, joka pistää liikkeelle sen, mikä on itse asiassa jo olemassa mutta piilossa tai pysähtynyt paikalleen. Asiantuntemukseen ja kokemukseen perustuvia asiantuntijapalveluita voi käyttää esimerkiksi henkilöstön johtamisen, rekrytoinnin ja kehittämisen haasteissa, ulkomaankomennusten perhetyössä, koulun hyvinvointipalveluiden kehittämisessä, kulttuurisesti monimuotoisten työyhteisöjen kysymyksissä ja perheiden kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Mestariluokka- ja tilauskoulutukset suunnitellaan aina yhdessä tilaajan kanssa sen tarpeita ja olosuhteita vastaavaksi. Koulutuksen tavoitteena on aina koulutettavien oman asiantuntemuksen vahvistaminen ja hyödyntäminen - omien voimavarojen käyttöönotto. Koulutukset vaihtelevat iltapäivän tai yhden kerran voimautumispäivistä useammasta päivästä koostuviin prosesseihin.

Koulutus perustuu konstruktiiviseen oppimisajatteluun ja kehittävään työntutkimukseen; kokemuksellisten ja toiminnallisten työskentelytapojen kautta kokonaisuuksien hahmottamiseen ja käytännön työhön soveltamiseen ja sen kehittämiseen.

Esimerkkejä koulutusohjelmista:

 

  • Vieraalla maalla kaukana – uussuomalaisten perheiden tukemisen haasteet ja mahdollisuudet
  • Uskalla uudistua - kuuntele kutsua!
  • Rakkaudesta ihmiseen – auttajan ammatillinen itsetuntemus, jaksaminen ja aikuistuminen
  • Ma Donna – Minun Naiseni
  • Matkalla mukana – henkistä tukea elämän kipukohdissa

Ihmeitä teemme hetkessä, mahdottomat asiat vievät vähän enemmän aikaa.
- Anonyymi

« palaa takaisin

 

 

© Awailable Consulting   -   Tietoa sivustosta

Sähköposti: aila.niemela@awailable.com

Gsm: +358 40 716 8039

Y-tunnus 1131895-4

Tietosuojaseloste (pdf)

Marikoo Kotisivuratkaisut